Despre noi

..Povestea ta in filmul nostru..

Stim ca orice persoana sau lucru are o poveste unica, originala, diferita de celelalte, care merita toata atentia. Avem si noi o poveste, ca echipa, destul de lunga, cu foarte multe satisfactii, dar si o parte inevitabila de mici dezamagiri, dar fiecare pas si fiecare efort, ne-a ajutat sa fim mai puternici, mai atenti la emotiile celorlalti, mai indemanatici. Am ales sa facem video din pasiune, iar asta consideram ca este infinit mai eficient decat o meserie facuta cu rutina. Ne place sa dam viata prin filmele noastre fiecarei povesti cu care ne intalnim, iar un feed-back sincer este pentru noi o sursa de bucurie si evolutie.

Suntem acolo unde este nevoie de o echipa inchegata, rezistenta la stres si conditii variate si oferim incredere in serviciile pe care le prestam. De aceea, vrem sa te cunoastem pe tine si povestea ta.

Astazi, spre deosebire de camerele video de odinioara, un aparat de filmare este extrem de versatil si permite videografului sa surprinda perspective cat se poate de variate, iar filmele rezultate, rod si al editarii, sa fie artistice si sa va incante. Noi folosim aparatura profesionala, atat in inregistrarea materialului brut, cat si in prelucrarea ulterioara, asa incat rezultatul sa nu va dezamageasca. Investim mereu in tehnologie, echipamente si pregatire, pentru a putea oferi servicii de calitate, de care sa fiti multumiti.

Suntem deschisi si flexibili asa incat, daca iti doresti un pachet de preturi adaptat nevoilor tale, te rugam sa ne scrii la adresa: contact@videostories.ro.

Echipa videostories.ro